Скрито заглавие с текст

bg / en
Контакти

Ние ще се погрижим за Вашата компютърна техника!

Безплатен компютърен одит за нови клиенти!

Абонаментна поддръжка

Предлагаме ви три абонаментни плана за поддръжка на офис компютри и сървърни системи с най – необходимата информация, която смятаме, че е важна за вас. Може да разчитате и на индивидуални договорки извън трите абонаментни плана. Позвънете ни и в удобен час за вас ще дойде специалист, който ще провери състоянието на вашите системи и заедно ще изберете най-доброто решение.


Стандартно Бързо Eкспресно

30

лв./месец
компютър

70

лв./месец
сървър

50

лв./месец
компютър

80

лв./месец
сървър

70

лв./месец
компютър

100

лв./месец
сървър


профилактични посещения 2 2 3 3 4 4 профилактични посещения
посещения при проблем 3 3 4 посещения при проблем
реакция при проблем до 6 ч. до 6 ч. до 3 ч. до 3 ч. до 1 ч. до 1 ч. реакция при проблем
дистанционен достъп дистанционен достъп

изпрати запитване изпрати запитване изпрати запитване

Услуги на Pro-IT

За нас

Фирма Про – Ай Ти е специализирана в предлагането на комплексни офис решения. Към нас може да се обърнете за продажба или поддръжка на компютърни системи, сървърни системи, видеонаблюдение и системи за контрол на достъп. С нас доставката на тонери и консумативи за офиса ще стане незабележима. Ние сме точно това, което ви трябва, ако искате повече никога да не губите важна и ценна информация. Правим всичко бързо и коректно, като пазим интереса на своите клиенти. Намираме точката на баланс „цена-качество”, според индивидуалните ви потребности.

Компютърни решения

Бавен ли е вашият компютър? Рестартира ли се без причина?

Екипът на Про – Ай Ти може да ви даде решения на тези и още много други хардуерни и софтуерни проблеми, свързани с вашият компютър. Предоставяме гъвкава и модерна услуга, която да е удобна за клиента, на всеки етап от избора и конфигурацията на системата - преди покупката, през текущите поддръжка и ремонти, до оптимизирането на вече остарялото оборудване.
Вие ползвате системата – Про – Ай Ти се грижи за всичко останало.

Мрежови решения

Искате ли да защитите офиса си от виртуални посегателства? Имате ли нужда от бърз сигурен и надежден сървър?

Про – Ай Ти ви предлага проектиране и изграждане на вашата локална мрежа така, че всички компютри, сървъри и мрежови устройства да са свързани помежду си. Можете да разчитате на нас – от консултации и продажби на сървърни конфигурации до инсталирането и поддръжката им, независимо дали се нуждаете от Firewall, VoIP, FTP, Domain, Mail, VPN файлов сървър или други. Всяка сървърна система се нуждае от управление. Ние ви го предлагаме!

Системи за видеонаблюдение

Нуждаете ли се от безпристрастен наблюдател по всяко време от денонощието?

Про – Ай Ти ви предлага различни видове висококачествено видеонаблюдение, съобразено с вашите изисквания. В системите могат да бъдат включени различни по вид и характеристики камери, които ще станат незабележимия помощник във вашия офис, магазин или дом. Нашите специалисти ще ви осигурят лесен достъп при отдалечено наблюдение и максимално удобство при преглед на записите.

Системи за контрол на достъп

Имате ли нужда от постоянен мониториг на работното време и ограничение на достъпа до определени помещения?

Предлагаме ви качествени системи за контрол на достъп, които освен сигурност ви осигуряват и икономия от ангажиране на физическа охрана. В зависимост от вашите желания Про – Ай Ти може да обвърже системата с модул за работно време. Така лесно може да събирате и анализирате информацията която ви е нужна.

Сервизно обслужване

Издава ли странни шумове вашият компютър?

Сервизната услуга на Про – Ай Ти е добре организирана и съобразена с личните предпочитания на всеки клиент. Обслужваме продукти в гаранционен и извънгаранционен срок. Предлагаме профилактика на системите и подмяна на некачествени или дефектирали части. А при аварийна ситуация реагираме бързо и адекватно.


За контакти

Успешно изпратено запитване

Ако се изпратили запитване за конкретен план, сме ви изпратили копие от запитването на посочената от Вас поща

 • изберете най-подходящия план за вас!

  • 1 X
  • 2 X
  • добави план премахни план  

   цените са без ДДС

 • Работно Време
 • 09:00 до 18:00 ч.
 • Почивни дни:
 • Събота и Неделя
 • Телефони
 • тел.: 02 439 61 61
 • деж.: 02 439 61 63
 • моб.: 0889 450 285